— en turmat-kokebok!
Kr 149,00

+ frakt kr. 65,00,-

Denne lille turkokeboka har et praktisk format og kan brukes både hjemme og ute på tur. Jeg har også en instagramkonto som heter #eteute, der jeg deler bilder, tips og oppskrifter.

Jeg har valgt ut noen av mine favorittoppskrifter, beskrevet framgangsmåte og fylt på med tips til hvordan du kan endre, utvide eller avansere oppskriften. Det er slik mine oppskrifter blir til. Håper du blir inspirert til å lage mat ute enten det er på fjellet, ved sjøen eller i 100-meter skogen. Du kan jo be en god venn ut på middag?

Eksempelsider:

Om forfatteren

Denne turmat-kokeboka har blitt til i «Koronaens tid». Den er et resultat av plutselig mye fritid, kombinert med en stor interesse for matlaging utendørs. Nå som sportsbutikkene er tom på lageret for stormkjøkken, alle slags brennere, hengekøyer og annet turutstyr kan denne lille inspirasjonskokeboka bidra til at du får lyst til å eksperimentere deg videre fra pølser og posemat? Mitt håp er at alle som nå har kjøpt seg turutstyr vil fortsette å bruke dette når sydenflyene igjen begynner å gå. God tur!

Denne boka selges av Kai Hansen Trykkeri på vegne av forfatteren.

Spørsmål? Ta kontakt:

Hovedmeny