Vilje til å være

Alle har en historie, formet igjennom barndom og ungdom. Oppveksten setter spor og kan skape et solid fundament for å være i og takle livet. Et solid fundament blir blant annet til gjennom at barns grunnleggende behov blir møtt.

Gjennom tekstene og bildene i denne boka beskrives opplevelsen av et livsfundament som ikke var solid nok. Må erfaringen av dette bli stående som en sannhet for all tid? Kan livet og opplevelsen av å være i livet, endres?

Gjennom et innholdsrikt liv på godt og vondt, har forfatteren og kunstneren Ellen Lien Rygg samlet seg mange erfaringer. Viljen til å være har blitt prøvd og sannheter blitt utfordret. Dette kommer til utrykk i denne boka i form av egne dikt og malerier.

Pris: kr 298,-

+ frakt kr. 100,00,-
Gratis frakt!

Om kunstneren

Ellen Lien Rygg f. 1966 kaller seg flersysler. Hun er utdannet lærer og har jobbet i ungdomsskolen. I tillegg til rollene kone, mor, svigermor og bestemor, driver hun med billedkunst, skriving og sang. Ellen er på konstant jakt etter lyset og stemningen som hun finner ute i naturens katedral. Både fotografiene og maleriene hennes er en hyllest av lyset.

Denne boka videreformidles av Kai Hansen, men selges av forfatteren.

Spørsmål? Ta kontakt:

Hovedmeny